Horren & Raamdecoratie

 

Draaikiepraam
De inzethor wordt veelvuldig toegepast bij draai-kiepramen. Het raam openen, de hor in de opening klemmen en geen insect kan meer binnen. In dit geval kan de hor vervolgens bij het sluiten van het raam gewoon op z'n plaats blijven.

Achterdeur
De deur is schitterend afgewerkt -alle bevestigingen zijn onzichtbaar weggewerkt- en is verkrijgbaar in diverse modellen, desgewenst met schopplaat en plexiglas. Het 46mm brede profiel van deze deur straalt een extra degelijkheid uit.

Schuifpui
Voor bredere schuifpuien is het mogelijk om de complete vaste hordeuren door middel van rails als schuifhordeur toe te passen. Met strakke rails boven en onder en glijblokken in plaats van storingsgevoelige wieltjes, is een lange levensduur gegarandeerd.
Voor de complete afsluiting van vaste hordeuren, in welke toepassing dan ook, zijn borstels leverbaar in verschillende hoogtes.

Plissé hordeuren
De plissé hordeur. Een zeer esthetische vorm van insectenwering met sublieme afwerking en doordachte techniek. De ondergeleiding mag met z'n 3mm hoogte letterlijk geen drempel meer vormen. Het geplisseerde horgaas zorgt dat het gaas goed zichtbaar blijft, bovendien is het gaas mooi stabiel en zorgt het voor een fraai geheel. Het zwarte gaas is UV bestendig en rotvrij. De cassette kan in zijn geheel worden weggenomen. De plissé hordeur kan zo eenvoudig worden opgeborgen en in het voorjaar weer terrug geplaatst worden.

Raamdecoratie
wij verkopen alle raamdecoratie van Keje. Gordijntjes, verduisterd of decoratief. Moderne lamella in 30 of 40mm en meer. 

Terug naar onze diensten